17-10-07

weer zo'n bridgetdagje

Wat een dagje was het vandaag!

De dag begon nochthans veelbelovend dynamisch!

En toen werd mijn horloge ziek om 11u30, ik denk dat ze in staking is of weldegelijk doodziek.  Ze toont nog steeds hetzelfde uur aan... zal er eens mee bij de dokter moeten!

Daarna overreageerde een vriendin heel erg over een mail.  Zo erg dat ze me echt pissed kreeg!

En, als top off the bill, sta ik in de Brusselse Metro.  Een halte verder stopt dat ondergrondse ding.  De vermelding "persoonlijk ongeval" en "technisch ongeluk".   Iedereen moest er uit.  Dus ik ga de trappen op, bovengronds.  Natuurlijk zeggen ze dat er verzekerde buslijnen zijn, maar blijkbaar gaan deze maar tot aan de volgende halte.  Dus, ik de bus op (voor die belachelijk korte afstand) en te voet, via de binnenring van Brussel verder naar mijn station.  Een klein uurtje wandelen, daar ik niet echt mijn weg ken in onze hoofdstad.  Dus, een uur en een kwart later dan normaal de trein genomen richting huis.

Ik dus 45 minuten te laat op de avondschool aangekomen, komt het goede nieuwtje dat we na de pauze, ons tweede blok les dus, op café gaan.  Dus heb ik drie kwartier les gevolgd, ben mee 1 thee gaan drinken en zit nu al aan mijn computer jullie te vergasten op mijn verhaal.

Maar wegens klein uurtje brusselse verkenning en slechte stapschoenen, ga ik me nu doodgelukkig in bed leggen en alle afziende ledematen hun verdiende rust gunnen.

 Alleen mijn horloge, die zal nog even moeten wachten op de dokter, want daar heb ik nu geen zin in.  Maar het is wel grappig om te zien hoeveel keer ik naar dit onding staar om te ontdekken dat ze nog steeds stil staat!

Groetjes

MiniDing

21:27 Gepost door united we stand, divided we fall in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Tip Hou hier dus in de toekomst rekening mee zodat je bij de eerste tekenen van een ziek horloge je de uurroosters van de bussen afprint. (Of toch op z'n minst een grondplan van Brussel)

Gepost door: Yoda | 19-10-07

goh, dat zal ik idd moeten doen!!!

Gepost door: miniding | 19-10-07

minidingske, hou je goed de komende 3 weken en daarna vliegen we er eindelijk eens goed in zeker!

CU

Gepost door: t ajointjen | 19-10-07

De commentaren zijn gesloten.