20-10-07

matrassen en rugpijn

Joepie, vandaag ga ik een grote aankoop verrichten!

Straks komt mijn oom me halen en we gaan ikeajen!!!!!

I'm so exited, I can't hide it!!!!

Het zit zo: ik spaar al twee jaar voor drie dringende dingen, een nieuwe matras met goed lattenbodem, een mooie nieuwe kast in mijn living en een zetel.

Nu, sinds deze week slaap ik bijna niet meer en heb ik verschrikkelijke rugpijn omdat ik twee jaar geleden bij Leenbakker een bed kocht met een heeeeeeeeeeel goedkope lattenbodem en een nog goedkopere (maar van heeeeel slechte kwaliteit matras.  En ik lig momenteel op de springveren en heb me bijgevolg helemaal anders gelegd, namelijk dwars op het voeteinde, waar ik het minste voel steken in mijn ribben.  Maar gedurende die twee jaar heb ik geld bij elkaar gehouden om mijn rug en ribben terug het comfort te geven die ze verdienen.

Ja, ik zie jullie denken dat dit iets is wat ikal lang had moeten doen, maar hey, ik ben ook maar een alleenwondende single met een overheids-loontje!  Dus, daar ik  nu de nodige tijd, het geld en oom bijeen heb, kan ik eindelijk gaan.

De mensen van de slaapraad zullen fier op me zijn, want onthou dat na tien jaar een matras vol met beesten zit en je met een goede matras één uur slaap per dag/nacht!!!!!!!! 

Ik laat jullie weten hoe het was, zeker!  En  deze keer maak ik er geen daguitstap van, maar zal het enkel zijn waarvoor ik ga, spijtig he.

Groetjes van een hypere

MiniDing

14:27 Gepost door united we stand, divided we fall in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.