31-10-07

het interieur van Halloween

Hellow Blogwereldje,

Het spijt me verschrikkelijk dat ik na mijn vorige bericht nog niet laten weten heb hoe het er nu mee staat.  Dus hierbij een update:

Tijdens mijn eerste Ikea shopping-spree heb ik een zetel, matras en lattenbodem mee gebracht.  Dit met resultaat dat ik nu drie zetels in mijn superkleine living heb staan. 

Over die oude zetels gesproken... die moesten vervangen worden omdat de kat de bekleding helemaal kapot gekrabd.  Dus ik belde naar de kringloopwinkel om hen te toetsen voor hun intresse.  Maar ze hebben geen interesse in zetels waarvan de bekleding kapot is, want dat kunnen ze niet maken, had het binnenwerk stuk geweest, dan waren ze die wel komen halen!  Een rare wereld, als het moeilijker is om een zetel te overtrekken dan hem helemaal open te maken en het binnenwerk te repareren (waardoor je ook de bekleding moet hermaken, niet?).

Toen belde ik ook naar het containerpark om te vragen of ze buiten de vastgestelde dagen ook om grof huisvuil wilden komen (mijn zetels zijn wel niet grof hoor, ik heb ze goed opgevoed), maar ze doen dit niet, dus staan mijn oude zetels hier te vegeteren tot 6 december!

Maar, gisteren ben ik weer gaan Ikeajen en ik heb een poef gekocht die bij de zetel hoort, kussens voor de zetel, een sfeerlamp, kussens voor op het bed, zo een ding om plastiekzakken in te steken, een magneetstrip met toebehoren en een nieuw donsdeken met hoezen. 

Hierdoor is mijn interieur bijna af!  Alleen nog de kast voor in de living en wat opbergmogelijkheiden, samen met een diepvriezer voor in de kelder zijn mijn volgende projecten. 

Een huis, je hebt nooit gedaan!  Toch is het wel leuk om er voor te zorgen dat je in een mooie omgeving thuis kan komen...

En dan naar vandaag.  Vanavond is het halloween met de vele fuiven en verkleedpartijen en natuurlijk neem ik elke gelegenheid aan om mij te verkleden, niet?  Dus jullie zien me wel ergens rondzwerven terwijl ik jullie vraag "trick or treat"

MiniDing

13:10 Gepost door united we stand, divided we fall in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik vraag me af... Hoe het zit met de rugklachten na geslapen te hebben op de nieuwe matras.

Enne, ken je niemand die een aanhangwagen heeft om die zetels eens uit hun lijden te verlossen? Of blijven ze nog even staan zodat de kat kan afkicken?

Gepost door: Yoda | 31-10-07

antwoord wel,
mijn rug doet meer pijn met de nieuwe matras, omdat die aan het herstellen is.
En de kat kickt af, maar ik heb al een oplossing gevonden om de zetels uit hun lijden te verlossen, morgen komt mijn oom me hiermee helpen!
Mini

Gepost door: miniding | 02-11-07

:) Waar een beetje brainstormen al niet goed voor is, hé. ;)

Maare, die rug, dat komt wel goed denk ik. Anders moet je eens een oproep plaatsen om te komen masseren; koppel dat dan maar aan de zoveelste bezoeker want dat likje voor nr 5005 zal al lang afgeleverd zijn denk ik.....

(Misschien was dat de reden waarom de kat aan de zetel begon te krabben in de eerste plaats :P)

Gepost door: Yoda | 07-11-07

De commentaren zijn gesloten.