02-11-07

optredentjes

Piepsie,

Gisteren was er Buzzfest in de negasonic en ik wou even een kijkje gaan nemen om the whocares te zien, een groep die op hun myspace wel goed klonk. 

Dus, ik stuik daar toe, verwachtende dat er weer op de koppen kon gelopen worden.  Niets was minder waar, want blijkbaar moet het meerendeel van de mensheid vandaag werken...

Dus, The Whocares klonken heel goed, het is een aanrader!  Veruit de beste van de avond.  Ik zou zeggen, go check die handel! Over de "strakheid van de muziek" kan ik natuurlijk geen commentaar geven, want daar ken ik geen jota van, maar ik moet zeggen dat het voor mijn niet-muzikale oor wel een ontdekking was!

De volgende twee groepen waren niet echt mijn ding, maar ik wou en zou mijn uithoudingsvermogen testen en dus ben ik gebleven, alleen zittend aan de bar met het geroep van een amerikaan in mijn oren ("I'm fu**ing drunk man!") en de nagatieve bull van enkele westvlamingen erbij.  Maar mijn uithoudingsvermogen heeft het vol gehouden.  Ik ben blijven zitten, maar wel gevlucht zodra de optredens ten einde waren (voor al die zatte venten, dan).

Voor de volledigheid zou ik moeten zeggen welke de twee groepen waren die ik niet goed vond, he?  Wel, volgends de affiche waren dit Set the tone (die iedereen aanspoorden tot "move your head" tot driemaal toe, en  daar ik een rebel ben zat ik stokstijf op mijn barkruk, ik haat het als mensen me zeggen wat ik moet doen) uit Zweden.  De laatste groep was best wel te pruimen, maar dan niet echt voor mij, hun naam is Deville.

Dus, bij deze ga ik me klaar maken om er nog een weekendje in te vliegen door mijn kuis en strijk te doen (die ik al drie weken uitstel)

Cu next time

MiniDing

11:23 Gepost door united we stand, divided we fall in Muziek | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Blijkbaar verjaardag geweest. Proficiat. :)

Gepost door: Yoda | 13-11-07

De commentaren zijn gesloten.