18-12-07

gewoon even filosoferen

Er zijn zo van die periodes waar er niets gebeurt, waar het leven zalig voortkabbelt.

Dan zijn er periodes waarin er te veel dingen te gelijk gebeuren, dat je niet meer echt weet waar je staat in je leven.

Maar er zijn ook van die kabbelende tijden "met een twist" waarin het leven door gaat, maar er een paar dingen gebeuren waarvan je niet weet waar die eindigen gaan.

Wel, dat zijn nu de leukste momenten, omdat je die onder controle kan houden en je leven niet ineens een spannende nieuwe wending krijgt.  De spanning richt zich maar op één bepaald element.

En nu is zo een periode.  En het is zalig om in zo een moment te leven.  Maar het kan zo snel veranderen in één van beide uitersten, dus moet je je best doen om de spanning er in te houden, maar er wel voor zorgen dat het je niet gaat beheersen.  Anderzijds moet je er ook voor zorgen dat je leven niet ineens een drastische wending neemt en er ook geen gewoonte van maken.

Voor jullie zal dit wel heel lullig klinken, want ik heb zonet helemaal niets gezegd, maar de mensen die met de situatie vertrouwd zijn (de mensen die weten waarover dit gaat) weten nu genoeg.  De rest van het blogwereldje weet nu natuurlijk ook wel dat ik er nog ben, dus das ni zo een probleem. 

En om het over een andere boeg te gooien, is het waar dat het volgende maandag al kerst is?  Want ik heb niet echt het gevoel dat het reeds zover is.  Misschien moet ik maar eens een kerstboom zetten, of kaartjes krijgen? 

Toch wil ik jullie al een heftige kerst wensen en een dolgedraaid nieuw jaar!  Ik wens jullie allen al het geluk in de gehele wereld en de mooiste dingen die een mens maar krijgen kan.

Ik wens jullie:

moed, liefde, vriendschap, verdraagzaamheid, knuffels, nieuwe herinneringen, intense momenten, luilekkerdagjes, voorspoed, een schouder om op te huilen, een vriend om mee te lachen, dagen die je nooit meer wil vergeten, ....

MiniDing

22:40 Gepost door united we stand, divided we fall in de wereld van miniding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.