10-02-08

raar gedoe en galabals

Hey allemaal,

Ale, ik hoop dat er nog mensen zijn die mijn blogje lezen, want anders zit ik hier enkel therapeutisch te schrijven he.

Gisteren was nen raren dag, avond, nacht.

Het was de laatste activiteit in de oude ontmoetingsruimte van Kazou Aalst, het Galabal.  Het was leuk om nog eens terug te zijn tussen de animatoren, toch kan ik er niet aan doen van me dan ook nog eenzaam en verveeld te voelen.  Dat is altijd al zo geweest en ik vrees dat het altijd zo zal zijn ook. 

En ik wil weer een beetje avontuur.  Dus ben ik op zoek gegaan naar souvenirs.  Leuk op het moment zelf, maar wat doe je ermee als je thuis bent he?

En gisterenmiddag heb ik op msn zitten babbelen met een maat van vroeger die ik lang niet heb gezien.  En we hebben volgend weekend afgesproken.  Waarom ik dat vroeg, vraag ik me ook nog steeds af, maar misschien gewoon maar eens mee gaan in het avontuur (en hopen dat ik me niet verveel).

Maar nu ben ik vooral moe, moe van Carnaval, moe van een week veel te slapen, moe van het vooruitzicht naar een nieuwe werkweek, moe te weten dat ik leef in routines, moe van alleen te zitten.  Ik weet het, ik ben weeral volop aan het zagen, maar k denk dat ik echt wel bluesie aant worden ben, beetje depri in mijn hoofd.

Dus ik ga nu nog een beetje kuisen en kot op orde brengen.

MiniDing

14:50 Gepost door united we stand, divided we fall in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Seg, klein lief minidingske,

wat denkt ge van een avontuurtje in den Ardèche? En wees gerust, voor de voorbereiding ga je ook heel wat tijd nodig hebben!

nen dikke knuffel van die groeite

Gepost door: t ajointjen | 10-02-08

Gewoon Gewoon even om te laten weten dat er nog gelezen wordt op jouw blogje (vroeger postte ik onder de naam Yoda, maar heb nu ook een blog).
In jouw vorig berichtje had je een beetje last van Valentijnsblues en ook nu loopt het nog niet 100% zo te zien maar ook na valentijn is er leven en eens het buiten mooier weer begint te worden zal het ook in jouw hoofdje opklaren.
Op een dag zal je ook van die kapitalistische hoogdagen kunnen genieten. :)

Gepost door: MotorFreek | 11-02-08

De commentaren zijn gesloten.