30-08-08

grappig artikel Vlaams Belang en de pers!!!!

Ik heb net het artikel gelezen in HUMO over het Belang die de pers manipuleert.  En geloof het of niet, ik lag plat van het lachen!

Ik heb dan ook enkele opmerkingen op dit artikel:

- ik heb altijd al geloofd in het feit dat de mensen van het belang geen leven hebben.

- in hemelsnaam, wie leest er nu lezersbrieven?  Ik ken namelijk niemand die ze effectief leest!  En zou het mogelijk zijn dat je hierdoor effectief de publieke opinie kan beïnvloeden?  Hebben lezersbrieven wel zo een grote inpact?  Of gaat het vooral over het idee geven aan de mensen met dezelfde opinie dat er nog mensen zijn die zo denken?  En waarom verprutst het belang dan zijn lezersbrieven aan Humo?  Ik denk niet dat er veel mensen met die opninie dit blad lezen, er zijn wel enkele andere weekbladen die me in het hoofd springen die beter zouden geschikt zijn.

-  Het feit dat ze de publieke opinie willen beïnvloeden geeft me hoop, want het wil ook zeggen dat ze niet zeker zijn van hun stuk en er misschien minder aanhangers zijn dan ik dacht!  Plus het feit dat misschien de helft van hun kiezers dan ook wel fictieve personen zijn!!!!

- Vanuit het marketing-stukje van mijn brein denk ik dan: goed gedacht, maar misschien wel een heel omslachtige manier om je boodschap te verkopen?  En natuurlijk net op het randje van valsheid in geschrifte niet?  Ik hoop dat zo een fictief persoon wel eens degelijk echt zou bestaan en die persoon dan wel eens een dikke rechtzaak zal aanspannen tegen de schrijvers!

Toen ik bij de vorige verkiezingen van posten zette tegen het Belang, heb ik veel reacties gekregen!  Ik hoop dat de mensen van die deze partij wel gezind zijn deze post ook lezen en ik bij deze weerom kan haatmail verwachten!  Laat jullie gaan jongens!  Ik ben er klaar voor!  Let goed op, ik ZAL teleurgesteld zijn als ik geen reacties krijg!!!!!!!

Veel liefs,

MiniDing

12:14 Gepost door united we stand, divided we fall in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vlaams belang |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.