14-09-08

What a night

Hey Blogwereldje,

Gisterenavond, optreden van de Pandaz in de Negasonic en het was weerom een feestje!   Een gekke boel vol rare mensen... 

... Zanger met Marcelleken die mij zijn Marcelleken ni wou laten tekenen omdat het zijn geluksmarcelleken is.  Hij is dan ook van Antwerpen.

... Een zatlap die op het einde van de avond niet alleen tegen ingebeelde vriendjes begon te zingen, maar ook een heuse stripshow ten berde bracht.

... Redelijk filosofische gesprekken gemengd met platte gesprekken, waardoor mijn lachspieren momenteel pijnlijk aanwezig zijn.

... Goeie optredens in een goeie sfeer!

Met andere woorden, een avond gelijk ik ze graag heb! En graag had ik persoonlijk enkele mensen bedankt:

Mijn broer, voor het gezelschap; Bartjes voor het gezelschap en de 25 jaar; JK voor de imago-babbel; De mens die snel verdwijnt zonder goeiendag te zeggen; JR voor de platte zever en Gus voor de filosofische, intellectuele babbel!  En natuurlijk al de rest die ik vergeten ben te vermelden... Want jullie hebben mijn avond gemaakt!!!!

Knuffel,

MiniDing

 

 

12:01 Gepost door united we stand, divided we fall in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hello, daarmee zie je maar:het is niet moeilijk om je te amuseren als je zelf niet de moeilijke uithangt en doet alsof de wereld van jou is...
meer is er niet nodig om de beslommeringen van de dag te vergeten!
En ik heb me ook geamuseerd in de Negasonic,that's for sure!

Gepost door: JR | 15-09-08

De commentaren zijn gesloten.