16-10-08

nog nooit zo ambtenaar geweest

Goeie morgen Bloggertjes,

Vandaag is de dag dat mijn nieuwe boiler wordt geinstalleerd, eindelijk.  Een maand geleden ging de huidige stuk, waardoor ik al die tijd leef zonder warm water en zonder chauffage (beklaag mij).

Nadat ik mijn hot male compagnon werkwaarts had laten gaan en mijn badkamer leeg had gemaakt, realiseerde ik me dat ik enkel water en koffie in huis heb.  Dus, met de wetenschap dat werkmensen weleens iets willen drinken, spurtte ik richting krantewinkel.  Hier aangekomen, trek ik de ijskast open, haal er twee blikken bier en een grote fles cola uit. 

jupilerAan de kassa aangekomen, smijt ik alles op de toog en begin mijn geld te zoeken.  Op dit moment komen er natuurlijk een man of vijf de winkel binnen....

Na het afrekenen en niet verkrijgen van een plastieken zak, neem ik mijn drank in de hand en draai me om.  Nog nooit heb ik zoveel blikken gekregen die schreeuwden "weeral eentje die op de trein van 's morgens vroeg gaat zitten drinken, puh", want natuurlijk stonden achter mij enkel en alleen goedgeklede bourgeoisie-vrouwen!

Ik heb me dus nog nooit meer ambtenaar gevoeld als een half uur geleden!

In de hoop op snelkomende warmte,

MiniDing

 

 

07:49 Gepost door united we stand, divided we fall in de wereld van miniding | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.