17-11-08

een subjectiefje

Blogwereldje,

Mensen zijn rare wezens, allen verschillen we van mekaar. Lap, na al die tijd dat ik jullie verwaarloosde kom ik ineens af met een Filosofische zin.

Maar het is wel zo, allemaal hebben we verschillende waarden en normen, allen leven we in onze kleine wereld, gemaakt door de dingen die wij belangrijk vinden.

Maar, hoe kom ik nu op die filosofische intro van een blog?  Wel, in het begin dat ik bekend maakte dat ik niet meer single was, kreeg ik van iemand als eerste vraag "is hij knap?"  En vanuit mijn wereld was dit nu net de laatste vraag die ik verwachtte.  Want het is een even onbelangrijke vraag voor mij als "heeft hij veel geld" of "heeft hij een goeie job".  Ik heb er toen zo een stomverbaasd antwoord op gegeven als "voor u niet waarschijnlijk".

Voor mij is het belangrijker dat ik gelukkig ben, dat ik me goed voel, dat hij de persoon is met wie ik een evenwicht kan zoeken, dat hij mijn verwarde hoofd tot rust kan brengen, dat ik helemaal mezelf kan zijn, dat hij me binnen heeft gelaten in zijn kleine wereld, dat mijn hart kan barsten als hij in mijn ogen kijkt, dat zijn glimlach mijn dag kan maken, dat soms een blik genoeg is om woorden overbodig te maken, dat we mekaar 100% leren kennen, ... en zoveel meer dingen.

En ik hoop dat de persoon die de vraag stelde dezelfde dingen heeft in zijn/haar relatie!  Nu niet dat ik me laat doen door die vraag, maar soms zet het me wel aan het denken over waarden in onze maatschappij van uiterlijk en prestige.

MiniDing In Love

22:57 Gepost door united we stand, divided we fall in Liefde | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Een waarheid als een koe... Mooi gezegd - ik zou het niet beter kunnen verwoorden.
Greetz,
P

Gepost door: De Special | 27-11-08

De commentaren zijn gesloten.