15-12-08

de mannen van 't stad

Beste bloggertjes,

't Is zo ver, de mensen op t stad hebben mij boos gekregen.  Ik zal jullie zeggen waarom:

Vrijdagavond om 18u30 open ik mijn brievenbus en er zit een kaartje in dat ik mijn paspoort moet vernieuwen.  Ik bekijk die kaart eens van dichterbij en wat blijkt, het is een tweede herinnering.  Blijkbaar zou ik in oktober al een origineel gekregen hebben, en op 10 november (dan werkten ze niet)zouden ze me een eerste herinnering hebben gestuurd.

Nu, ik ben niet het soort persoon die deze dingen licht opneemt, dus zo een kaart zou ik zeker wel in mijn brievenbus zien liggen hebben.  Maar uit alle zekerheid heb ik toch maar al mijn papier zitten uitkuisen.

En hetgeen me het meest op mijn teetjes trapte, was het feit dat ik ten allerlaatste VOOR 15 december (vandaag, maandag) met het origineel moet gaan, het origineel dat ik niet heb.  Anders sluiten ze op 9 januari mijn pas af! 

Het resultaat is dat ik een dag verlof heb moeten nemen om deze namiddag naar het stadhuis te moeten gaan, leuk he!  Ik hoop alleen dat ze daar niet te veel problemen gaan maken, anders trek ik hen door het loket!

MiniDing

 

12:03 Gepost door united we stand, divided we fall in de wereld van miniding | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

die mannen toch éh Kzie het al voor mij, ons miniding die de gasten van 't stad over het loket sleuren.... hèhè
En hoe was de reaktie ? En hoe verklaarden ze het sturen van zo'n kaartje op een vakantiedag ?

Gepost door: de special | 15-12-08

Die van 't gemeente..... zijn al even erg. :-(

Gepost door: MotorFreek | 17-12-08

De commentaren zijn gesloten.